Sep 3, 2013

Barbie Photoshoot Miss Nina

Salam.
 
Dah lame supermom tak update blog. Bile penyakit malas nak tulis tu datang memang malas walaupon ade mase..nak tunggu rajin balik tu yang tak mari2 tu..
 
Tapi, hari ni supermom nak jugak update citer miss nina pi photoshoot kat Barbie store..
 
Sebenarnye, memang dah lame hajat miss nina nak pegi Barbie store kat midvalley ni..ni semua angkara ibu ngan ayah am die la ni, bersekongkol ngan kak meme selalu update gambor kat sane..asal balik jb ade je ole2 dari Barbie store ni..
 
At last, bulan puasa hari tu, hajat kesampaian juga..dah plan nye nak cari baju and kasut raya 3S, of course la Barbie jadik pilihan miss nina..huru hara jadinye dalam kedai tu..sume die nak, kasut pon sume die nak try..hahahah
 
Rupanye, kalau kite purchase 120 and above dapat photoshoot free..ape lagi..sampai nak dekat time berbuka la kitorang kat situ..lame la sangat make over nye..berjam2 lamenye..
 
Ni lah hasil nye.
Gedik mak aii anak ku!!
 
Alahaiii..sepet je mata..
 
Pok sheh cakap macam yusni jaafar..ehh..dah arwah kan..iras2 raja ema la tu..takpe, raja ema comel! 
 
Huk alohaiii...wig pon die pilih sendiri..ade hati jugak nak rambut lurus rupanye..
 
Yeehhaaaa....Barbie rock star cekonon..

Puas jugak staff2 Barbie tu nak soh miss nina pose sebab mostly prop diorang ade bunga2, pasu2 bunga bagai..anak dare supermom kan takut bunga..jadik terkepot2 la die nak jauh dari bunga2 tu..huhu..
 
Lagi satu prop2 berbulu berunsur2 teddy bear pon tak bole..miss nina takut teddy bear!! Jadik, jejaka2 di luar sane, kalo nak meminang anak dare mak yg sorang ni, jangan mengayat dengan bunga or teddy bear!! Chocolates die suke, atau kalau nak ayat mak mentua, diamonds dua tiga ketul bole jugak :-P
 
Disebabkan make over nye lame sangat, sempat la miss nina tersengguk2 mase tengah make up..kelakar okeh..takut je supermom air liur sempat meleleh..hikhik..
 
Ni die gambor2 in the making of Barbie Nina.
 
 
Ok Babai.
 
 



 

2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete